Egy csipetnyi pink


Egy csipetnyi pink
(Touch of Pink)

A film magyar tartalma:
Alimnak látszólag mindene megvan: remekül megy a munka, a kedvese is csodálatos, még a legendás hollywoodi sztár, Cary Grant szelleme is neki súg. A legfontosabb azonban, hogy a konzervatív családtól egy egész óceán választja el. Ám egyik pillanatról a másikra minden a feje tetejére áll, amikor Alim anyja váratlanul betoppan. Eltökélt szándéka, hogy tisztességes barátnőt szerez az engedetlen fiúnak, és hazacitálja őt egy bazi nagy muszlim lagzira, Alim hirtelen nem is tudja, mit tegyen. Vajon Cary Grant mit lépne a helyében?

Egy csipetnyi pink (Touch of Pink)angol tartalma:
A gay Canadian living in London has his perfectly crafted life upset when his devoutly Muslim mother comes to visit.IMDb

Kyle MacLachlan érdekesség:
1959. február 22. (Yakima, Washington, USA) született, amerikai színész.Családja skót, cornwalli és német felmenőkkel bír. Főiskolai tanulmányait a Washingtoni Egyetemen végezte, Seattle-ben. Ezután Hollywoodba költözött.Pályáját színházban kezdte, de szerepelt a Miami Vice-ban is. Találkozott David Lynchel, és együtt dolgozott vele a Dűne (1984), majd a Kék bársony (1986) filmekben. A sikert számára a Twin Peaks (1990–1991) című tv-sorozat nyomozója, Dale Cooper hozta meg.Oliver Stone felkérte a Szakasz című film főszerepére, ám ezt visszautasította. Szerepelt A Flintstone család (1994) mese mozi verziójában is.A bukásként elkönyvelt 1995-ös Showgirls sikertelensége nem lombozta le a színész vállalkozó kedvét. Ezután olyan filmek következtek, mint például az Egyéjszakás kaland (1997), illetve a Sz*x és New York (2000–2002) című tévésorozat.Aztán jött a Született feleségek (2004) Orson Hodge szerepe.

Egy csipetnyi pink film szereplő(k):
Jimi Mistry (Alim)
Kyle MacLachlan (Cary Grant)
Kristen Holden-Ried (Giles)
Suleka Mathew (Nuru)
Brian George (Hassan)
Veena Sood (Dolly)
Raoul Bhaneja (Khaled)
Liisa Repo-Martell (Delia)
A filmet rendezte:Ian Iqbal Rashid
kanadai-angol romantikus dráma, 91 perc, 2004

A vélemény szent,a hozzászólás szabad!
Miután láttad a filmet, légy bátor! -mond el a véleményedet a filmről!

hp.fw

MEGNÉZEM A FILMET

Author: admin