Minyonok
(The Minions)

A film magyar tartalma:
A Minyonok története az idők kezdetétől ered. A minyonok sárga egysejtű organizmusként kezdték, és fejlődtek a korokon át, és mindig a leggrúsabb gazdákat szolgálták. Mivel ezeket a gazdákat – a T-Rextől Napóleonig – folytonosan elveszítették, a minyonoknak most nincs kit szolgálniuk, és mély depresszióba zuhantak.Ám egy Kevin nevű minyonnak van egy terve, és Stuarttal, a lázadó tinédzserrel és az imádnivaló kis Bobbal karöltve nekivágnak a világnak, hogy megkeressék azt az új gonosz főnököt, akit a fajtájuk követhet. A trió izgalmas utazásba kezd, amely végül elvezet a következő lehetséges gazdájukhoz, a Bíbor Túlölőhöz, a világ első női szupergonoszához. A jeges Antarktiszról a 60-as évek New Yorkjába utaznak, majd Londonban kötnek ki, ahol az eddigi legnagyobb kihívásukkal kell szembenézniük: meg kell menteniük a minyon fajt? a kipusztulástól.

Minyonok (The Minions) angol tartalma:
Minions Stuart, Kevin and Bob are recruited by Scarlet Overkill, a super-villain who, alongside her inventor husband Herb, hatches a plot to take over the world.

Jon Hamm érdekesség:
1971. március 10. (St. Louis, Missouri, Amerikai Egyesült Államok) született, amerikai színésznő.1995-ben Los Angelesbe költözött, és pincérként eljárt meghallgatásokra. 2000-ben Burt Ridley a romantikus tűzoltó szerepét megkapta a Providence sorozatban.Első játék filmjében viszont a Space Cowboys-ban volt.Jelentősebb szerepet kapott 2001-ben a Kissing Jessica Stein-ben és a Katonák voltunk-ban (2002).Karrierjét tovább erősítette ,hogy Nate Basso rendőrfelügyelő visszatérő szerepét alakította Az osztály című sorozatban (2002-2004).2010-ben Ben Affleckkel együtt játszott a Tolvajok városában című filmben.2011-ben feltűnt a Sucker Punch című filmben illetve a Friends with Kids filmben.2013-ban a 2012-től 2013-ig a “Young Doctor’s Notebook” című sorozatban tűnik fel.

Minyonok film szereplő(k):
Sandra Bullock (Scarlett Overkill hangja)
Jon Hamm (Herb Overkill hangja)
Chris Renaud (minyonok hangja)
Pierre Coffin (Kevin a minyon / Bob a minyon / Stuart a minyon hangja)
Steve Carell (Gru hangja)
Hiroyuki Sanada (Sumo Villain hangja)
Katy Mixon (Tina hangja)
A filmet rendezte:Pierre Coffin, Kyle Balda
Forgalmazó: UIP-Duna Film)
amerikai családi animációs film, 2015

A vélemény szent,a hozzászólás szabad!
Miután láttad a filmet, légy bátor! -mond el a véleményedet a filmről!

playgomb