A pirinyó, a behemót és a jó fiú


A pirinyó, a behemót és a jó fiú
(I Quattro dell’Ave Maria)

A film magyar tartalma:
Egy kalandor két férfit kirabolva, 300.000 dollárt visz el. A meglopott férfiak üldözőbe veszik, ám amikor végre szemtől szembe kerülnek, kiderül, hogy össze kell fogniuk egy másik, sokkal nagyobb ellenség legyőzésére. Miután együtt diadalmaskodnak a mindenre elszánt bűnöző fölött, aki mindnyájuk életét megkeserítette, már csak azt kell eldönteniük, kié legyen a temérdek pénz.

A pirinyó, a behemót és a jó fiú (I Quattro dell’Ave Maria) angol tartalma:
After Cacopoulos (Eli Wallach) saves himself from being hanged on a false charge, he robs Cat Stevens (Terrence Hill) and Hutch Bessy (Bud Spencer) and steals their horses. This results in Stevens and Bessy becoming unwilling allies in Cacopoulus’ revenge against the people who framed him.IMDb

Eli Wallach érdekesség:
1915. december 7. (Brooklyn, USA) született, amerikai színész.1945-ben debütált a Broadwayen. 1956-ig, a Babuci forgatásáig különböző filmekben szerepelt. További sikert hozott neki A hét mesterlövész, majd 1962-ben A vadnyugat hőskora, ahol megismerkedett Fondával. Ezek a vadnyugati filmek, bár nagy sikert hoztak, de nem tudtak sokat változtatni a western már évek óta tartó haldokló állapotán.1968-ban ő vette rá barátját, Fondát, hogy vállalja el az antihős szerepét Leone Volt egyszer egy Vadnyugat c. filmjében. Wallach ezt követően még három spagettiwesternben szerepelt, a Bosszú El Pasóban c. alkotásban Terence Hillel és Bud Spencerrel, a Kötél és aranyban Franco Neróval, valamint a Vadnyugati szamurájban.Legutóbb 2010-ben szerepelt utoljára két filmben: A Szellemíróban és a Tőzsdecápák: A pénz nem alszik c. filmekben. Ezután végleg visszavonult a filmes pályától.2014. június 24-én halt meg New Yorkban, 98 évesen. Felesége, három gyermeke, öt unokája és több dédunokája élte túl.

A pirinyó, a behemót és a jó fiú film szereplő(k):
Bud Spencer (Hutch Bessy)
Terence Hill (Cat Stevens)
Brock Peters (Thomas)
Kevin McCarthy (Drake)
Eli Wallach (Cacopoulos)
Armando Bandini
Remo Capitani
Isa Foster
A filmet rendezte:Giuseppe Colizzi
olasz western-vígjáték, 122 perc, 1968

A vélemény szent,a hozzászólás szabad!
Miután láttad a filmet, légy bátor! -mond el a véleményedet a filmről!

MEGNÉZEM A FILMET

Author: admin