Elpuskázva film


Elpuskázva
(Delivery Man)

A film tartalma:

David Wozniak (Vince Vaughn) nem egy apatípus. Amibe belekezd annak valahogy sosincs jó vége, hajlamos mindig rossz döntéseket hozni, és barátnője sincs túl jó véleménnyel róla. Nem a bizalom mintaképe. De David Wozniak mindezek ellenére egy jószívű, kedves fazon, akit egy nap sokként ér a hír, hogy ő a biológiai apja 533 gyereknek. A termékenységi klinika 20 év után felfedi titkát: 1991-ben kisebb keveredés történt a mintákkal, és most a fiatalok egy része pert indít, hogy kiderítse apjuk kilétét. David pedig nagy döntést hoz: kinyitja srácai aktáját, és titokban elkezd nyomozni utánuk. Egyik dolog követi a másikat, amivel David furábbnál furább szituációkba keveri magát. Bár gőze sincs a gyereknevelésről, ez nem tántorítja el attól, hogy őrangyalként vigyázzon gyerekeire. De vajon David csak álruhás szuperhősként kullog 533 fiatal nyomában, vagy végre felelősséget vállal valamiért és bevállalja, hogy ő az “ötszáz gyerekes pasas”?

 

A film szereplői:

Vince Vaughn (David Wozniak)
Britt Robertson (Kristen)
Cobie Smulders (Emma)
Jack Reynor (Josh)
Bobby Moynihan (Aleksy)
Simon Delaney (Victor)
Steven Weisz (Étteremtulajdonos)
Chris Pratt

rendező: Ken Scott
forgatókönyvíró: Ken Scott
operatőr: Eric Alan Edwards
producer: André Rouleau

amerikai vígjáték, 103 perc, 2013

Vince Vaughn érdekesség:

Vincent Anthony Vaughn 1970. március 28-án született Minneapolisban, az Egyesült Államokban. Színész, producer, író és komédiás. Karrierje egy Chevrolet reklámmal indult, majd olyan filmekben szerepelt, mint a Bárbarátok, a Jurassic Park 2, a Starsky és Hutch, a Mr. és Mrs. Smith, az Ünneprontók ünnepe, a Szakíts, ha bírsz, a Négy karácsony vagy a Páros mellékhatás.

Cobie Smulders érdekesség:

Cobie Smulders kanadai színésznő és korábbi nemzetközi modell. Leghíresebb szerepe a How I Met Your Mother (Így jártam anyátokkal) című sorozatban Robin Scherbatsky karaktere. Emellett több más sorozatban és filmben szerepelt, köztük a 2012-es Bosszúállókban alakította Maria Hill ügynököt.

hp.fw

MEGNÉZEM A FILMET

Author: admin